Stuur ons een berichtje

De Staat komt met Level Up Sessions

De Staat komt dit jaar met een nieuw project: Level Up Sessions. Met dit project willen ze de wereld achter hun muziek en liveshows uitlichten. KINK-dj Michiel Veenstra belde vanochtend met bandlid Rocco Hueting van De Staat over het project.

LEVEL UP SESSIONS

Met de Level Up Sessions wil De Staat laten zien wat hun dreamteam, maar ook de teams van andere acts, allemaal doen. Hoe ze werken, denken, kiezen en wat hun prioriteiten en valkuilen zijn. De sessies zijn volledig in het Engels, dus toegankelijk voor iedereen over de hele wereld – muzikanten, professionals uit de muziekindustrie en andere mensen die benieuwd zijn naar de verhalen van achter de schermen en zoeken naar inspiratie of antwoorden op hun vragen. Dit doen ze in verschillende sessies. 

ARTIESTENMANAGEMENT

De eerste sessie vindt plaats op 10 februari en gaat over artiestenmanagement, waar Arjo Klingens (De Staat) en Hanne Valckenaers (Eefje de Visser, Tamino) te gast zijn. In 2021 doet De Staat veel verschillende digitale Level Up Sessions die toegankelijk zijn voor mensen die zich inschrijven voor hun Patreon pagina. Hier kunnen mensen een maandelijks bedrag betalen in ruil voor toegang tot de Level Up Sessions. 

PEPTALK DEMO PANELS 

Na de eerste sessie over artiestenmanagement zullen er onderwerpen aan bod komen als het platenlabel, touring en drums. Daarnaast organiseert De Staat ook Peptalk Demo Panels, waarin de band ingezonden tracks en plannen voorziet van feedback. Hiervoor is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. 

MICHIEL BELDE MET ROCCO 

KINK-dj Michiel Veenstra belde vanochtend met Rocco van De Staat over het project. "Wij vinden als band belangrijk om de kennis en expertise in ons netwerk te delen met andere muzikanten, liefhebbers en geïnteresseerden", aldus Rocco. "Zo hopen we het belang van iedere schakel in bands als De Staat en andere acts te kunnen laten zien. Verder gaan we in de Peptalk demo panels met artiesten en hun muziek aan de slag om hun eigen muzikale pad uit te diepen".

Beluister het gesprek hier terug! 

00:00
05:55

Datum

21 januari 2021

SHARE

NU op KINK

Travis

Why Does It Always Rain On Me

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje