Stuur ons een berichtje

De nieuwe single van Placebo is KINK XL!

Na jaren is de Britse band Placebo terug met een nieuwe single: Beautiful James. En die track gaan we komende week vaak draaien, het is namelijk de nieuwe KINK XL.

BEAUTIFUL JAMES

Placebo heeft al een tijd geen nieuw album meer uitgebracht, maar de laatste jaren zijn Stefan Olsdal en Brian Molko achter de schermen wel degelijk aan de slag gegaan met het maken van nieuwe muziek. En de eerste single is er nu: 'Beautiful James'.

Met deze track wil de band in een wereld die verdeelder lijkt dan ooit niet-heteronormatieve relaties normaliseren en vieren. Brian Molko: “Als deze single een middel wordt om bekrompen en kortzichtige geesten te irriteren, dan moet het maar zo zijn. Het belangrijkste voor mij blijft dat elke luisteraar er zijn eigen persoonlijke verhaal in ontdekt – ik wil niet degene zijn die zijn luisteraars vertelt wat ze moeten voelen.”

NIEUW ALBUM

Op Instagram werd onlangs al bevestigd dat de achtste studioplaat van Placebo helemaal afgemixt klaar ligt. Hun vorige album Loud Like Love is inmiddels al weer 9 jaar oud, dus het werd ook weer eens tijd! De single is er dus sinds vandaag, en komende week hoor je hem lekker vaak voorbij komen als KINK XL!

Datum

17 september 2021

SHARE

NU op KINK

Killers, The

Bright Lights

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje