Stuur ons een berichtje

De nieuwe muziek van KINK met Arctic Monkeys, Man-Made Sunshine, Mood Bored en meer!

De stembussen zijn dicht, de stofwolken trekken langzaam op en volgende week maandag begint de KINK 1500. Een lijst waarin deze nummers dus niet staan. Want dit is allemaal hartstikke nieuw! Maar, voor de lijst van 2023 zijn het zeker kanshebbers! Welke muziek je deze week nieuw hoort op KINK, lees het hieronder!

ARCTIC MONKEYS - BODY PAINT

KINK-dj Jasper Leijdens is helemaal ondersteboven en heeft als groot Arctic Monkeys-fan deze nieuwe al de hele week op z'n oren staan. Het is het volgende voorproefje van het album dat later deze maand uitkomt en die klinkt bijna Beatelesk. Met een rustig begin, maar later steeds meer power en ook de zo gewilde gitaren!

MAN-MADE SUNSHINE - LIFE'S GONNA KILL YOU (IF YOU LET IT)

Hij is eerlijker dan ooit. Conor Mason, frontman van Nothing But Thieves, vertelde een week geleden in KINK IN TOUCH dat hij zijn mentale problemen voortaan op een normale manier bespreekbaar wilt maken. En dat doet hij bijvoorbeeld met nieuwe muziek. Voor het eerst zonder zijn bandmaatjes, maar solo, onder de naam Man-Made Sunshine!

MOOD BORED - POUR INTO ME

Als je afgelopen week naar Vitamine K hebt geluistert, dan heb je deze al voorbij horen komen! KINK-dj Tessa Mol is namelijk erg blij met de nieuwe van Mood Bored. Drietal uit Tilburg, die je eerder wellicht al op KINK gehoord hebt met 'Easy Going' en deze week dus ook hoort met 'Pour Into Me'. Volgens gitarist Daan het mooiste nummer dat de band heeft. "Het gaat erover dat je klaar bent met je leeg voelen, dat je ernaar verlangt om meegesleurd te worden door iemand. Die kan je dan weer opvullen met alle mooie dingen in de wereld".

PIXEY - MELODY (FROM YOU TO ME)

Het hangt een beetje tussen een EP en een album in, maar met 8 liedjes heeft Pixey vorige week een hele lading muziek op de wereld afgevuurd. De singer-songwriter-producer-gitarist-toetsenist-drummer-enz. uit Liverpool kan werkelijk alles, doet ook zo goed als alles zelf, wanneer ze muziek maakt en heeft ook weer een heerlijke single gedropt!

SURF CURSE - ARROW

Soms hoeft een liedje geen diepe achterliggende betekenis te hebben. Af en toe is het goed om vooral heel blij te zijn, dat je lekker muziek mag maken met je vrienden. En dat doet Surf Curse op deze nieuwe track! "It's about the excitement of starting something that we all can feel good about with each other, but also progressing as creative people and throwing in that magic", zegt mede-oprichter Jacob Rubeck. "We’re feeling that magic, what’s brewing in the air and what’s existing in what we’re doing together.”

Datum

8 oktober 2022

SHARE

Stuur ons een berichtje