Stuur ons een berichtje

De nieuwe KINK XL is Tool met Fear Inoculum!

Deze week is de nieuwe single Fear Inoculum van TOOL uitgekomen, het eerste nieuwe werk van de band sinds 2006. 13 jaar na het verschijnen van het album 10,000 Days van de band, kondigen ze nu ook meteen het nieuwe album aan. Dat gaat net als de single 'Fear Inoculum' en verschijnt 30 augustus van dit jaar. Nu is de nieuwe track ook de KINK XL van komende week!

DNaast nieuw werk van Tool is er ook nieuws rondom al eerder verschenen werk. Sinds vorige week is alle muziek van Tool ook beschikbaar via streamingdiensten zoals Spotify. Dat werd door veel Tool fans direct gedaan, want in de eerste 48 uur dat de muziek online verscheen is de muziek van de band ruim 20 miljoen streams op.
Op het nieuwe album van Tool verschijnen naar verluidt zeven nummers, waaronder Fear Inoculum. Het getal zeven dwingt de band muzikaal ook een bepaalde hoek. Gitaristen Justin Chancellor en Adam Jones gebruikte 7 tellen in een maat om zo tot aparte maatsoorten te komen. We zullen tot 30 augustus moeten wachten om te horen hoe dat klinkt. 
De single Fear Inoculum van Tool is deze week de hoogste nieuwe binnenkomer de KINK Outlaw 41 en daarmee automatisch de KINK XL. De Outlaw 41 is een lijst van de beste alternatieve muziek van dit moment die je wekelijks van 14.00 tot 17.00 uur hoort op KINK Radio of beluistert als podcast. De nieuwe single van Tool duurt 10:21 en is daarmee de langste KINK XL ooit. 

Datum

11 augustus 2019

SHARE

NU op KINK

Snow Patrol

Take Back The City

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje