Stuur ons een berichtje

De KINK XL is voor 'Life’s Coming In Slow', de nieuwe track van Nothing But Thieves!

Nothing But Thieves maakte hun nieuwe track 'Life's Coming In Slow' speciaal voor de game 'Gran Turismo 7', en het resultaat mag er zijn! Je hoort hem deze week als KINK XL.

SOUNDTRACK VOOR GRAN TURISMO 7

'Gran Turismo' is een racing simulator voor PlayStation met honderden auto’s, die racen in circuits die in detail zijn nagemaakt. 'Carporn' in digitale vorm! Binnenkort komt het 7e deel van de game uit, en daarvoor hebben de makers Nothing But Thieves gevraagd om een track te schrijven voor de soundtrack van de game. En wat doet Nothing But Thieves als ze een liedje moeten schrijven voor een game waarin heel snel gereden wordt? Dan noemen ze het 'Life's Coming In Slow'... Die logica moeten ze ons nog een keer uitleggen.

De nieuwe Nothing But Thieves is dus op die sountrack te vinden (waar ook o.a. Bring Me The Horizon muziek voor maakte). De track duurt nog geen 3 minuten, dus als 'ie voorbij is wil je hem eigenlijk meteen opnieuw opzetten. En dat gaan we deze week zovaak mogelijk doen: je hoort 'Life's Coming In Slow' lekker vaak op KINK voorbijkomen als onze KINK XL!

Datum

18 februari 2022

SHARE

NU op KINK

Sum 41

Dopamine

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje