Stuur ons een berichtje

De KINK Album Top 1000 Nazorg

Vrijdag draaide Michiel de nummer 1 van de KINK Album Top 1000. Je hoorde Ten van Pearl Jam van begin tot eind. Twee weken lang heb je kunnen genieten van de 1000 beste albums ooit gemaakt, volgens de KINK-luisteraar. En nu? Nu is er wat nazorg.

Wat was het een heerlijke lijst, van jonge debuutalbums naar oude klassiekers. Van Led Zeppelin naar Dogrel van Fontaines D.C.. En nu is het voorbij. Gelukkig kun je dit weekend nog nagenieten van de KINK Album Top 1000 op KINK. 

VRIJDAG: AFTERPARTY IN HET KINK KAFE 

KINK-dj Jasper Leijdens host vrijdagavond de afterparty in het KINK Kafe. Vanaf 18:00 uur hoor je bijvoorbeeld albumtracks die we niet hebben kunnen draaien. Of albumtracks die je nog een keer wil horen. Laat het vooral weten via de KINK-App! 

ZATERDAG: DE TOP 100 BONUSTRACKS

Op zaterdag zenden we van 10:00 tot 18:00 uur de Top 100 nóg een keer uit, maar dan met andere tracks! Dus draaiden we net niet jouw favoriet van het album? Luister zaterdag naar KINK voor de herkansing! 

ZONDAG: KINK IN CONCERT MET LIVE TRACKS UIT DE ALBUM TOP 1000

Iedere zondagavond hoor je om 21:00 uur KINK in Concert. Dit keer zenden we alleen maar live tracks uit de KINK Album top 1000. Suggesties? Laat het weten

Datum

17 juli 2020

SHARE

NU op KINK

Green Day

Wake Me Up When September Ends

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje