Stuur ons een berichtje

Lotte Spek

De Festivalpodcast: Waarom is iedereen zo hyped over The Strokes?

Na de speciale uitzending vanaf Eurosonic Noorderslag waar de Festivalpodcast met festivalorganisatoren om de tafel gingen, is het weer tijd voor een nieuwe aflevering. Jos Willemsen (Festileaks) en Julia Gieskes (KINK) bespreken zoals vanouds de laatste headlines, een nieuw bucketlistfestival en natuurlijk de hype rondom The Strokes!

We zetten even op een rijtje wat je kunt verwachten in de nieuwe aflevering van de podcast:

  • We praten je bij over het laatste nieuws. Waaronder nieuwe aankondigingen voor Zwarte Cross, Rock Werchter en Best Kept Secret
  • Afgelopen week stond in de teken van The Strokes. EIN-DE-LIJK komt de band weer naar Nederland! Maar waarom is dat eigenlijk zo'n big deal? Jos legt het je haarfijn uit.
  • The Strokes staan ook op de mega mooie line-up van Primavera Sound. En over dat festival gaan we je wat meer vertellen.
Natuurlijk kun je nog steeds luisteren via de podcast-app op je smartphone, direct via Spotify of Apple Podcasts. En heb jij zelf ook leuk nieuwtje? Wellicht een brandende vraag? Een ziel-splijtend dilemma, of gewoon een goede portie feedback? Laat het ons dan weten!

 

00:00
01:02:45

Luister seizoen 1 terug:

Datum

28 januari 2020

SHARE

NU op KINK

Nieve Ella

Ganni Top (She Gets What She Needs)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje