Stuur ons een berichtje

De Festivalpodcast blikt vooruit naar de aftrap van festivalseizoen: het paasweekend!

De klok is een uur vooruit en dat betekent dat het paasweekend dichtbij is! In de nieuwe aflevering van de Festivalpodcast een voorbespreking van dit eerste echte festivalweekend van het jaar. Maar ook wordt de blik gericht op buiten Europa want de eerste festival zijn in Zuid Amerika van start gegaan. Welke optredens springen er bovenuit en moeten we deze zomer niet missen?

Je hoort onder meer:

  • Community-updates o.a. over de nieuwe U2 release en festival ruzie tussen Koningsdagfestivals en de Amsterdamse gemeente.
  • De Zuid-Amerikaans festivals zijn van start! We bespreken de highlights en tips voor aankomende zomer.
  • Het paasweekend! Kies jij voor Paaspop, DGTL of Awakenings als jouw start van het seizoen?
  • Taylor Swifts Era's Tour: waarom heeft half TikTok het hierover?

Luister de nieuwste aflevering hier!

00:00
01:00:16
Festivalpodcast S05E04

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van festivalplatform Festileaks en KINK. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de tofste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!

Datum

29 maart 2023

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje