Stuur ons een berichtje

De band Historian gaat met The Vices mee naar Groningen, Londen, Berlijn, en Antwerpen als winnaar 'Play At Vicefest'!

Binnenkort is het zover: Vicefest, het eigen festival van The Vices. Vandaag maakt de band bekend welke artiest de winnaar is van 'Play At Vicefest', en dus met hun mee gaat naar Groningen, Londen, Berlijn, en Antwerpen.

HISTORIAN

Historian is de artiestennaam van Joris Boerma, die tijdens de eerste weken van de COVID19 lockdown muziek begon te maken. Zijn fuzz- and blues rock tunes, met een flinke lading vintage folk, gospel and nostalgie liet hij eerder al horen op Eurosonic, Bevrijdingsfestival, en Westerpop. En de band viel ook in de smaak bij The Vices. Vandaag maakt de band namelijk bekend dat Historian, die begin dit jaar al geselecteerd was voor het ESNS Hit The North programma, nu ook de winnaar is van 'Play At Vicefest'!

Historian gaat dus met The Vices mee naar het festival in Groningen, maar ook naar Londen, Berlijn en Antwerpen. Als jij erbij wil zijn in Groningen: er zijn nog tickets.

KINK RUSH HOUR, DE VRIJMIBO EDITIE

Als we vrijdagmiddag klaar zijn met de ontknoping van de KINK 90's Top 100, komt Floris van The Vices langs bij KINK-dj's Tim Op het Broek en Joy Stempher voor meer uitleg over deze winnaar van 'Play At Vicefest'.

Datum

6 september 2022

SHARE

NU op KINK

Elephant

For a Friend

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje