Stuur ons een berichtje

De Alternatieve Livezomer van KINK

Inmiddels is het verdrietige nieuws dat we een concert- en festivalloze zomer tegemoet gaan al een beetje tot ons doorgedrongen. Natuurlijk is het nog steeds ontzettend balen en daarom heeft KINK besloten de concert- en festivalzomer toch een beetje door te laten gaan met de Alternatieve Livezomer: de opvangservice voor de livemuziek liefhebber.

ALTERNATIEVE LIVEZOMER

Daar waar normaal gesproken een festival of concert zou zijn, organiseert KINK een alternatief! Hoe zo’n alternatief eruit komt te zien verschilt per event. Denk aan heel veel (live)muziek, exclusieve gesprekken met artiesten en een opvangservice voor iedereen die de livezomer dit jaar moet missen. Dus bereid je vast voor, zet je tentje op in de tuin en vier met KINK de Alternatieve Livezomer.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

De zomer van 2020 stond volgepland met de gaafste festivals en concerten. Denk bijvoorbeeld aan Dauwpop, Best Kept Secret, de Hella Mega Tour met Weezer, Fall Out Boy en Green Day in het Stadspark, Pinkpop, Rammstein in het Gofferpark, Editors & De Staat in het Zuiderpark, Faith No More in AFAS Live, Down The Rabbit Hole, The Killers in Ziggo Dome, Zwarte Cross, Lowlands en nog veel meer! Helaas moeten we al deze prachtige evenementen deze zomer missen, maar KINK zou KINK niet zijn als we niet een opvangservice voor jou hadden geregeld. Deze hele zomer lang kan je speciale uitzendingen verwachten op KINK met natuurlijk heel veel (live)muziek, interviews met artiesten, bezoekers en zullen we jouw vangnet zijn om deze zomer door te komen!

EVENT

Zet je zelf aanwezig in het Facebook-event om als eerste de updates te ontvangen rondom de Alternatieve Livezomer van KINK. Natuurlijk wordt ook alles op de website van KINK gepubliceerd.

ALTERNATIEF BEST KEPT SECRET

Aankomend weekend (12, 13 en 14 juni) zou Best Kept Secret eigen plaatsvinden. Na 14 jaar zouden The Strokes eindelijk terug naar Nederland komen en de zaterdagavond te headlinen. Ook The National – die in 2018 ook op het festival te vinden was – zou in 2020 terugkeren. Dat gaat helaas niet door, maar zaterdagavond tussen 21:00 – 23:00 uur brengt KINK Best Kept Secret toch een beetje naar jou toe.

KINK-dj Tim Op het Broek neemt je zaterdagavond mee naar denkbeeldige het Best Kept Secret-terrein. Hier spreekt hij met artiesten, de Best Kept Secret-organisatie, test hij de kennis van festivaldirecteur Maurits Westerik en vangt hij bezoekers op die eigenlijk op dat moment houden moeten staan meeschreeuwen met de grootste hits van The Strokes. Ook komt dat echte festivalgevoel nog goed terug met lekker veel livemuziek van artiesten die dit jaar op de line-up zouden staan.

ALTERNATIEVE HELLA MEGA TOUR

Zondag 14 juni zouden Green Day, Fall Out Boy en Weezer samen naar Groningen afreizen voor een legendarische show in het Stadspark. Helaas gaat dat ook niet door, maar KINK is er wel voor jou met een Alternatieve Hella Mega Tour! Zondagavond tussen 21:00 - 00:00 uur host Michiel Veenstra een alternatieve variant van de gave show. Zo hoor je in die vier uur heel veel livemuziek van de drie verschillende artiesten, spreekt hij met bezoekers die eigenlijk op dat moment in het Stadspark hadden moeten staan en daarmee is KINK de ideale opvangservice als jij het event moet missen. 

EERDER KON JE AL HOREN:

ALTERNATIEF DAUWPOP

Donderdag 21 mei was de dag dat eigenlijk het festival Dauwpop had moeten plaatsvinden. Het was een stralende Hemelvaartsdag, de perfecte setting om met je biertje in de zon op het festivalterrein in Hellendoorn te staan. Op KINK proberen we de pijn van de afgelaste festivals en concerten een beetje te verzachten met de Alternatieve Livezomer: de opvangservice voor de livemuziek liefhebber. We (dauw)trapten af met een alternatieve versie van Dauwpop. Hoe dat klonk? Luister het hier terug.

ALTERNATIEF SYSTEM OF A DOWN 

Woensdag 3 juni had System Of A Down eigenlijk een show moeten geven in Ziggo Dome. Dat gaat helaas niet door, maar om de pijn een beetje te verwachten stelde we samen met jou de ideale (mini)setlist samenstellen

 

Datum

9 juni 2020

SHARE

NU op KINK

R.E.M.

Imitation of Life

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje