Stuur ons een berichtje

Datum gloednieuwe single van The 1975 bekend gemaakt

Het album 'A Brief Inquiry into Online Relationships' van The 1975 is nog geen drie maanden oud, toch zijn er nu al een nieuw album, en een nieuwe single bekend gemaakt, inclusief releasedatum!

De heren van The 1975 zitten niet stil. Een paar maanden geleden kwam het laatste album 'A Brief Inquiry into Online Relationships' uit, en inmiddels is er bekend gemaakt dat ze bij de platenmaatschappij getekend hebben voor nog drie nieuwe albums. Er komen steeds meer details naar buiten over die nieuwe muziek. 

Matthew Healy, de zanger van de band heeft bekend gemaakt dat de eerste single van het komende album met de titel ‘Notes On A Conditional Form’ uit zal komen op 31 mei. Het enige wat de band nu nog moet doen is kiezen tussen drie tracks, welke als eerste moet uitkomen. 

De nieuwe muziek moet dus al voor de festivalzomer uitkomen, wanneer de band op onder andere Rock Werchter, Rock Am Ring, Rock In Park en het Sziget Festival staat. Een Nederlandse festivalshow is tot nu toe nog niet bekend gemaakt.

Datum

22 februari 2019

SHARE

NU op KINK

Paramore

Ignorance

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje