Stuur ons een berichtje

Kamiel Scholten

Data voor Testfestivals en Concerten van Fieldlab evenementen bekend

Fieldlab Evenementen werkt samen met ID&T en Mojo aan verschillende test evenementen in Ziggo Dome en Biddinghuizen, waarbij wordt onderzocht of evenementen veilig in coronatijd kunnen plaatsvinden. De data voor de evenementen zijn nu bekend én er worden proefpersonen gezocht.

6 & 7, 13 & 14 MAART

Op de website backtolive.nl zijn vandaag de data voor de proefevenementen bekend gemaakt. Op 6 en 7 maart vinden twee evenementen plaats in Ziggo Dome. Op zaterdag een danceevent en op zondag een concert. Bij beide concerten zijn 1300 mensen welkom. Op 13 en 14 maart vinden twee testfestivals plaats in Biddinghuizen. ID&T en Mojo organseren daar beiden een festival waarbij 1500 bezoekers per dag welkom zijn. Wil jij erbij zijn? Geef je dan op via de website van Back To Live. 

DANCE- EN MUZIEKFESTIVAL 

Je kan het je misschien nog niet voorstellen: een festival of concert, zonder 1,5 maatregel en waarbij je weer vrij mag zingen, dansen en bewegen. Fieldlab Evenementen werkt samen met MOJO en ID&T aan twee festivals en concerten die binnenkort zullen plaatsvinden in Biddinghuizen en Ziggo Dome. De bezoekers worden vooraf en achteraf getest en aan de deur vinden temperatuurmetingen plaats. Iedere festivalganger krijgt ook een tag aan een keycord waarmee contactmomenten worden geregistreerd en bezoekers wordt gevraagd tijdens het evenement een mondkapje te dragen, maar verder mogen de bezoekers vrij bewegen. Welke artiesten zullen optreden is nog niet bekend. 

Datum

15 februari 2021

SHARE

NU op KINK

POM

A Great Escape

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje