Stuur ons een berichtje

'Dark Matter' van Pearl Jam is de KINK XL!

Er is nieuw werk van Pearl Jam! Al geruime tijd wisten we dat er aan nieuwe muziek gewerkt werd, de band speelde het nieuwe album vorige week al voor vrienden en familie. En sinds dinsdag is er deze nieuwe single 'Dark Matter' die je komende week als KINK XL gaat horen!

Gitarist Mike McCready maakte ons een paar weken geleden al enthousiast door te zeggen dat het nieuwe Pearl Jam album harder wordt dan het vorige. "There’s the melody and energy of the first couple of records", liet hij optekenen. En laten die eerste albums van Pearl Jam (denk aan Vs., Vitalogy en uiteraard Ten) nou heel erg lekker zijn!

Net als dat eerste nummer van het nieuwe album. 'Dark Matter' laat direct horen dat Pearl Jam vol nieuwe energie zit en dat de band uit Seattle nog lang niet klaar is met het maken van hele lekkere gitaarmuziek! En we mogen dus in onze handjes knijpen, want deze single is een voorloper van het gelijknamige nieuwe album dat 19 april uitkomt! 'Dark Matter' hoor je komende week lekker vaak bij KINK, het is onze KINK XL!

Datum

16 februari 2024

SHARE

NU op KINK

Depeche Mode

Enjoy The Silence

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje