Stuur ons een berichtje

Damon Albarn en Paul Simonon over brexit

The Good The Bad And The Queen, de supergroep met Damon Albarn (Blur, Gorillaz), Paul Simonon (The Clash), Simon Tong (The Verve) en Tony Allen (Fela Kuti) speelde gisteren in Paradiso. Jasper sprak voor de show met Damon en Paul.

Damon Albarn en Paul Simonon namen voor de show in Paradiso even de tijd om voor KINK. Ze spraken met Jasper over de nieuwste muzikale ontdekkingen, zo vindt Damon de nieuwste track van Viagra Boys leuk, en komt Paul met Angel Olson. Ook vertellen ze dat On Melancholy Hill van Gorillaz ontstaan is tijdens een sessie met The Good The Bad And The Queen.

00:00
02:59

Damon Albarn is anti-Brexit, en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. 'Het gekke is, op hetzelfde moment dat mensen als Boris Johnson zeggen, een No Deal Brexit is onacceptabel, herdenken ze D-Day. Ze moeten naar ons zo van: wat doen jullie?! Waarom houden jullie nu elkaars handen vast, en dan bij het weglopen spugen jullie op elkaar, het is heel vreemd.'

00:00
01:12

Het hele interview met Damon Albarn en Paul Simonon hoor je vanavond in Met Het OOR Op Morgen. Daarna kun je deze uitzending natuurlijk ook beluisteren als podcast.

Datum

7 juni 2019

SHARE

Stuur ons een berichtje