Stuur ons een berichtje

Concert Nothing But Thieves verplaatst naar 15 april 2022

Het concert van Nothing But Thieves komt te vroeg en wordt verplaatst naar 15 april 2022. Op vrijdag 12 november 2021 zou de band voor het eerst in de Ziggo Dome staan, door de coronapandemie moet dit concert noodgedwongen worden verplaatst naar 2022.

NOTHING BUT THIEVES 

De Britse band Nothing But Thieves zou 12 november 2021 voor het eerst in de Ziggo Dome in Amsterdam staan, maar door de coronamaatregelen kan dit concert helaas niet doorgaan. Het concert wordt verplaatst naar 15 april 2022. De Britse band stond al regelmatig in Nederland, op festivalweides en concertzalen, maar Ziggo Dome zou het grootste concert zijn op Nederlandse bodem. Nothing But Thieves brak in 2015 en hoor je regelmatig op KINK voorbij komen. Single 'Impossible' stond boven aan de Playlist Of The Year 2020. 

MORAL PANIC I & II

Het concert in de Ziggo Dome is onderdeel van de Moral Panic tour. Moral Panic is het derde studioalbum van Nothing But Thieves en kwam in 2020 uit. Maar de band kan niet goed stil zitten en bracht onlangs de EP Moral Panic II uit, met daarop onder andere single 'Futureproof'. Om deze nummers live te horen moeten we dus nog even wachten (maar bekijk het voorproefje dat ze gaven in Engeland vast hieronder), maar op 15 april 2022 halen we alles in. Reeds gekochte tickets blijven geldig. 

KINK PRESENTS

Wil jij 15 april 2022 bij Nothing But Thieves in Ziggo Dome zijn? Binnenkort maak je op KINK kans op kaarten voor de show! 

 

 

Datum

1 september 2021

SHARE

NU op KINK

Bloodhound Gang

Fire Water Burn

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje