Stuur ons een berichtje

COMEDY STOP: NIEUW ENGELSTALIG COMEDYFESTIVAL IN PATRONAAT HAARLEM

Vandaag aangekondigd, een nieuw comedyfestival in Patronaat Haarlem: Comedy Stop. Op dit nieuwe festival, dat plaatsvind op 17 t/m 19 september, laten de meest veelbelovende Engelstalige comedians uit heel de wereld zien waarom zij de potentie hebben om door te stoten naar de wereldtop. De eerste naam: Chris Turner!

Comedy Stop is geheel gericht op Engelstalige comedy. Er zullen minimaal acht comedians aantreden uit Engeland, Schotland, Verenigde Staten en Canada. Comedy Stop Haarlem is onderdeel van Comedy Stop Europa dat in september langs 6 Europese steden trekt, namelijk Oslo, Kopenhagen, Helsinki, Stockholm, Parijs en Haarlem.

Op donderdag trapt het festival af met een openingsavondavond, waar vier comedians onder leiding van een MC in een line-up een set zullen spelen om het publiek alvast kennis te laten maken met hun talenten. Op vrijdag zullen diezelfde vier comedians ieder een volledige show van een uur geven, verdeeld over twee zalen. Zaterdag zijn er vijf andere comedians te zien op het festival, die ieder weer een show van een uur zullen geven.

De namen voor Comedy Stop Haarlem worden de komende weken gefaseerd bekend gemaakt. De eerste naam is Chris Turner. Deze in de VS wonende Engelsman is een bekroond youtube-fenomeen met meer dan 20 miljoen views en een van de snelst opkomende namen in het internationale comedycircuit. 

KINK-dj Michiel Veenstra sprak met één van de organisatoren, Eric Looge.

00:00
03:55

De kaartverkoop voor Chris Turner kun je hier vinden.

Datum

21 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Royal Blood

Lights Out

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje