Stuur ons een berichtje

"Coachella verplaatst naar najaar 2021"

De festivalzomer van 2020 is door corona volledig ten onder gegaan, alle ballen op volgend jaar... toch? Het grote toonaangevende Coachella zou zich voorbereiden op wederom een verplaatsing.

Coachella, dat normaal gesproken met een monster line-up twee weekends in april achter elkaar in Californie plaatsvindt, was dit jaar één van de eerste festivals dat door corona niet doorging. De organisatie kondigde toen in eerste instantie aan te verplaatsen naar oktober van dit jaar. Maar, zoals we nu weten, bleek ijdele hoop. April 2021, een vol jaar later, zou Coachella nu pas weer in de agenda staan.

OKTOBER 2021

Rolling Stone Magazine meldt dat meerdere insiders al op de hoogte zijn van de verplaatsing. Het festival zou al van plan zijn geweest dit bekend te maken, maar een aankondiging zou niet lang meer op zich laten wachten. Als Coachella inderdaad over de zomer heen wordt getild lijkt dat weinig hoopgevend voor andere festivals wereldwijd: kennelijk heeft de industrie er weinig vertrouwen in dat grootschalige live events eerder mogelijk zijn.

Datum

7 oktober 2020

SHARE

NU op KINK

Oasis

Champagne Supernova

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje