Stuur ons een berichtje

Clipprimeur: Queen's Pleasure - Big Boys Loan

De Nederlandse band Queen's Pleasure hoor je al veel op KINK met Big Boys Loan. De clip ken je waarschijnlijk nog niet, want die is nagelnieuw en vandaag exclusief te zien bij KINK!

Zanger Jurre van Queen's Pleasure over de clip: "De BBL video is gebaseerd op het ‘Screentest’ idee zoals Andy Warhol dat in de jaren ’60 uitvoerde met o.a. Lou Reed en Nico. Onze video is geregisseerd door Paul Bellaart met wie we ook de foto’s voor de single hebben gemaakt. Het idee van die fotoshoot was om te fotograferen zonder dat de fotograaf of de band iets zag. Om vanuit intuïtie dingen te doen ipv te poseren voor een foto. Je kan zeggen dat de videoclip een soort parodie en ook vervolg daarop is".
 
"De videoclip is zwart wit en ‘right in your face’, en wij hadden wederom geen idee wat we gingen doen voor de camera’s die voor ons stonden toen we binnenkwamen in de opnamestudio. De videoclip is, naast Paul Bellaart ook geregisseerd door onze muze Loutje Hoekstra, het meisje dat ook op onze bandfoto’s stond. Dit keer met kleren aan."
KINK-dj Michiel Veenstra sprak met Jurre over thuiszitten, plannen voor een album en hun muze Loutje. Dat gesprek kun je hieronder beluisteren.
00:00
05:19

Datum

25 maart 2020

SHARE

NU op KINK

Two Trains Left

Disappear

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje