Stuur ons een berichtje

Cage The Elephant cancelt alle shows voor de komende tijd

Slecht nieuws voor fans van Cage The Elephant: de hele Europese tour voor de komende tijd is afgezegd, waaronder de show in de Melkweg.

Cage The Elephant speelde zaterdag een sensationele show op Pinkpop. Toch is het voor de band niet zonder slag of stoot, want tijdens de show op het festival had gitarist Nick Backrath een ongeluk op het podium, waardoor nu de tour wordt afgezegd. 

De band plaatst op social media: 'We betreuren het om te moeten zeggen dat Cage The Elephant de komende Europese tour van 12 juni tot en met 20 juni moet cancellen. Onze gitarist Nick Backrath heeft een ongeluk op het podium van Pinkpop gehad, en is daarbij gewond geraakt aan zijn been. Hij probeerde nog twee shows te spelen, maar nu moet hij een directe medische ingreep ondergaan, en hij kreegt momenteel alle hulp die hij nodig heeft. Alle tickets worden vergoed. We houden jullie op de hoogte voor volgende data.'

De show van vanavond in de Melkweg gaat dus helaas niet door. Of de band met een vervangende datum komt is ook nog niet bekend.

Datum

12 juni 2019

SHARE

NU op KINK

Equal Idiots

Strawberry

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje