Stuur ons een berichtje

Brand New KINK Noorderslag special met Aslaug, A.M. Sam en Litzberg

Een extra Brand New KINK afgelopen weekend - helemaal in het teken van Noorderslag, de jaarlijkse afsluiter van ESNS. De dag waarop Nederlands talent zich laat zien op het festival, en waarbij de Oosterpoort wordt overgenomen.

Aslaug

Op KINK heb je 'Take From Me' van Aslaug waarschijnlijk al regelmatig langs horen komen. Twee singles zijn uit, en nu is het wachten op een hele EP. Aan Jasper geeft ze alvast een klein voorproefje van de nieuwe single 'In My Head'. Na het horen van deze tease is het NOG lastiger om te wachten op die komende EP! Ook haar show tijdens Noorderslag was een succes. Met haar band gaf ze een geweldige show.

A.M. Sam 


Het gesprek met Sam van A.M. Sam werd eigenlijk een stadswandeling door Groningen. Tijdens de wandeling vertelt hij over zijn toekomstplannen. Zo speelde hij dit jaar Noorderslag, maar volgend jaar zou dat Eurosonic moeten zijn - met blik op de rest van Europa, en een grotere band. 

Litzberg

Afgelopen november kwam het album van Litzberg uit, en met dat album speelde Matthijs Peeters met zijn band op Noorderslag. En hij niet alleen - ook Tim Op Het Broek werd het podium opgetrokken om een gitaar solo te spelen. De afgelopen jaren speelde Matthijs als gitarist en een aantal andere bands, maar nu doet hij het zelf. Jasper sprak hem daarover.

00:00
58:36

Brand New KINK

Brand New KINK is het platform van KINK waar je nog meer nieuwe muziek ontdekt. Wekelijks in playlists, en dagelijks in podcasts en op de radio. Elke werkdag hoor je het programma tussen 23:00 en 00:00 op KINK - en daarna als podcast!

Datum

20 januari 2020

SHARE

Stuur ons een berichtje