Stuur ons een berichtje

Brand New KINK Eurosonic specials

Elke werkdag hoor je tussen 23:00 en 00:00 in Brand New KINK de beste nieuwe muziek van dit moment. Tijdens Eurosonic sprak Jasper Leijdens elke dag de beste nieuwe artiesten voor dit programma. Beluister nu de podcasts!

Woensdag 15 januari

Stiekem begint Eurosonic altijd al op woensdag. In de eerste Eurosonic special van Brand New KINK hoor je gesprekken met Black Country, New Road, Alfie Templeman en Sinead O'Brien, en hoor je muziek van Inhaler, Sorcha Richardson en Working Men's Club.

00:00
01:00:15

Donderdag 16 januari

De eerste echte dag van het festival. En wat voor 1! Op de line-up van de donderdag onder andere The Howl & The Hum, Just Musterd, Dry Cleaning en nog veel meer. Tijdens deze aflevering komen The Guru Guru, Nathan Ball, Elsa Birgitta Bekman en The Howl & The Hum aan het woord. De Engelse band Sorry maakt zichzelf ook trouwens bekend voor het Best Kept Secret festival! In deze aflevering hoor je ook een prachtige solo versie van de ex KINK XL Hall Of Fame van The Howl & The Hum.

00:00
01:00:20

Vrijdag 17 januari

De laatste dag van Eurosonic (voordat de zaterdag in het teken staat van Nederland met Noorderslag) is een mooie. Met Westerman, Georgia en Squid zijn er veel volle zalen. In de laatste ES aflevering spreekt Jasper met Georgia, Fulco, Het Zesde Metaal en Alex Gough. Ook hoor je in deze aflevering live muziek van Blanko. Hij speelde op het KINK feestje in USVA.

00:00
58:07

Brand New KINK

Elke werkdag hoor je Brand New KINK op de radio tussen 23:00 en 00:00. De uitzending is daarna als podcast te beluisteren via onze website, je favoriete podcast app of Spotify.

Datum

18 januari 2020

SHARE

NU op KINK

EMF

Unbelievable

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje