Stuur ons een berichtje

Boygenius pakt de KINK XL met 'Not Strong Enough'.

Julien Baker, Phoebe Bridgers, en Lucy Dacus. Als je die drie artiesten samen gooit krijg je de band 'Boygenius'. Deze week toegevoegd aan de Lowlands line-up, hun album komt eraan, en de nieuwste single is te gek! Deze supergroup scoort daarom deze week met 'Not Strong Enough' de KINK XL!

NOT STRONG ENOUGH

Deze week was Boygenius een van de 32 nieuwe namen die Lowlands aan hun line-up toevoegde. Wat we daar live kunnen gaan horen deze zomer wordt steeds een beetje meer duidelijk: eerder dit jaar brachten Julien, Phoebe en Lucy als verrassing al drie tracks uit, en eind deze maand moet er zelfs een heel nieuw Boygenius album The Record verschijnen. Met daarop ook deze vierde single!

Voor de videoclip bij deze fijne track ging het trio in de achtbaan en het reuzenrad op de Santa Monica Pier in California. De clip werd gefilmd door Boygenius zelf, en gemonteerd door Jackson, de broer van Phoebe Bridgers. En terwijl ze in beeld een gezellig dagje pretpark beleven zingen ze over de paradox van je gevoelens van zelfhaat maskeren met een God-complex...

Je krijgt komende week genoeg kans op die lyrics eruit te halen, je gaat 'Not Strong Enough' van Boygenius de hele week horen als KINK XL!

Datum

10 maart 2023

SHARE

NU op KINK

Gorillaz

Cracker Island

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje