Stuur ons een berichtje

blink-182 in originele bezetting naar Amsterdam!

Groot nieuws voor de fans van blink-182! Travis Barker en Mark Hoppus komen naar Amsterdam en ze nemen mee: Tom DeLonge. Zet het in je agenda: 8 oktober 2023, in de Ziggo Dome, KINK Presents: blink-182!

De kaartverkoop voor het optreden begint maandag 17 oktober om 10:00 via Ticketmaster. Als support komen de poppunkers van The Story So Far mee. De show is onderdeel van een wereldtour, en er is ook nieuwe muziek onderweg. 

De aankondiging ging gepaard met een hoop getease online. Alle sociale kanelen van de band werden leeg geveegd. Ook de site was een tijdje 'under construction.' Alsof dat nog niet genoeg was, zijn er posters gesport die weleens van blink-182 zouden kunnen zijn. Op de posters staat namelijk "182 Industries: Edging services, cumming faster than the blink of an eye." De puberale humor is in de loop der jaren dus nog niet afgeleerd. 

Tom DeLonge vertrok in 2015 met een hoop rumoer uit de band. De overgebleven leden gingen door met Matt Skiba van Alkline Trio. In de nieuwe samenstelling bracht blink-182 twee albums uit en speelden in 2017 een show in Rotterdam Ahoy. Het laatste geluid is de track 'Quarantine' uit 2020.

Datum

11 oktober 2022

SHARE

NU op KINK

Babylon Zoo

Spaceman

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje