Stuur ons een berichtje

Blaudzun, Bad Touch en meer maken line-up Pure&Crafted compleet!

De line-up van de eerste Nederlandse editie Pure&Crafted Festival is compleet, met Blaudzun, Bad Touch, EUT, Black Mirrors en Tim vantol als allerlaatste toevoegingen.

De volledige line-up voor Pure&Crafted in alfabetische volgorde: Bad Nerves, Bad Touch, Black Mirrors Blaudzun, EUT, Indian Askin, Swedish Death Candy en Tim vantol. Behalve deze muzikale acts zal ook de spectaculaire Wall of Death van de Ken Fox Troupe te zien zijn, oftewel bizarre stunts op een steile wand met vintage motoren. 

 

Pure&Crafted Festival beschrijft haar bezoekers als levensgenieters die hun vrijheid vieren middels adembenemende motortochten. De kernwaarden van het uit Duitsland overgewaaide festival zijn music, motorcycles en new heritage. Pure&Crafted is de ideale plek voor motorrijders die op hun motorfiets de horizon volgen, die van eclectische muziek, authentieke mode, high-end producten en good food houden.

Vrijdag 27 september kickstart het weekend vol adrenaline met een Amsterdamse clubnight waarbij high-energy en artiesten de ingrediënten zijn. 

Zaterdag 28 september is Taets Art and Event Park the place to be, met diverse festivalarea's, verspreid over het terrein. Buiten ronken de vintage motoren van de Ken Fox Troupe tijdens de Wall of Death die de bezoekers naar het puntje van hun stoel doet schuiven. Deze dag is het festivalterrein het decor van muziek, motorcycle en lifestyle.

Muziek bij Pure&Crafted staat voor indie, folk, rock, singer-songwriter, melodieuze punkrock en aanverwante genres. 

Zondag 29 september is het traditioneel tijd voor het collectieve ontbijt voorafgaande de internationale The Distinguished Gentleman's Ride die nabij het evenementen terrein zal starten.

Meer info en tickets vind je hier!

Datum

27 augustus 2019

SHARE

NU op KINK

Blur

Coffee & TV

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje