Stuur ons een berichtje

Black Honey scoort met 'Charlie Bronson' de KINK XL!

Je hebt vast hun nummer 'Believer' weleens gehoord bij KINK, en nu is Black Honey terug met de single 'Charlie Bronson' die je deze week op KINK hoort als KINK XL!

Black Honey is lekker bezig de laatste tijd, zo speelden ze bijvoorbeeld in het voorprogramma van Nothing But Thieves! Toch moet de band wat woede kwijt, en dat doen ze in hun nieuwe single 'Charlie Bronson'. Over het personage in het hoofd van frontvrouw Izzy die ze zelf omschrijft als 'de meest beruchte boef van het Verenigd Koninkrijk'. 'My mind works differently. I say all the wrong things. I hate being ‘ladylike’. I was punished so much for what I know to be my good qualities; a strong-minded neurodivergent person who is creative, inquisitive, excitable and in my own universe.' aldus Izzy. Die rage die ze voelt hoor je terug in het nummer, en zie je ook in de videoclip, waarin vrouwelijke bodybuilders in de boxring te zien zijn.

De track is een stukje steviger dan we van Black Honey gewend waren, en wij zijn. enthousiast! Je gaat 'm vaak horen op KINK deze week, het is onze KINK XL.

Datum

12 augustus 2022

SHARE

NU op KINK

Killers

Somebody Told Me

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje