Stuur ons een berichtje

Billie Eilish verzorgt als jongste artieste ooit de soundtrack van James Bond!

Met haar 18 jaar is Billie Eilish de jongste artiest ooit die de soundtrack schrijft en zingt voor de populaire franchise!

Billie Eilish

Billie wist al reuring te creëeren door foto's van Bond-actrices in haar Instagram-stories te posten. Gisteren werd er door EON Production, MGM Studios en Universal Pictures International aangekodnigd dat de 18-jarige wereldster de soundtrack voor de 25e Bond-film, No Time To Die is gestrikt. 

Het nummer heeft ze samen met haar broer Finneas O'Connel - met wie ze ook al haar andere nummers heeft gemaakt - geschreven. Eerder gingen artiesten als Adele, Sam Smith en Alicia Keys met Jack White haar al voor. De instrumentale soundtrack wordt gecomponeerd door Hans Zimmer (Intestellar, Pirates of Caribbean, The Lion King etc). 

No Time To Die

De 25ste James Bond-film zal op 2 april in de bioscopen verschijnen. Daniel Craig neemt wederom de rol van 007 op zich en Rami Malek (Bohemian Rhapsody) zal de rol van de schruk vertolken. Ook Ralph Fiennes en Madeleine Swann keren terug in deze film - Ana de Armas zal de nieuwste Bond-girl spelen.  

Hoe zou het kunnen klinken?

KINK-dj Michiel Veenstra vroeg producer en muzikant Björgen van Essen zich eens te buigen over hoe die soundtrack zou kunnen klinken. Het resultaat hoor je hieronder!

00:00
04:42

Datum

15 januari 2020

SHARE

NU op KINK

Arctic Monkeys

Leave Before the Lights Come On

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje