Stuur ons een berichtje

Polocho

Bij KINK hoor je nieuwe tracks van o.a. Fat Dog, Deadletter, en Wunderhorse!

Met de KINK Album Top 1000 achter de rug is er weer plek op onze playlist voor goeie nieuwe muziek! Je hoort vanaf nu tracks van o.a. Fat Dog, Deadletter, en Wunderhorse!

NIEVE ELLA - 'SUGARCOATED'

Misschien zag je haar al op Pinkpop op Stage 4? Dan weet je hoe fijn de muziek van deze Britse singer songwriter is! Deze nieuwe track 'Sugarcoated' is volgens haar Instagram "A fun little song all about my imposter syndrome.". De tekst gaat over hoe ze in een gesprek met een oude vriend haar verhaal een beetje mooier maakte dan het misschien echt is: '"I find it so interesting how people see me online compared to how i see myself. i had an experience where i met on old friend on a train who i hadn't seen for years, and the conversation we had completely inspired this song, so this is me explaining to them how i am still the same person as they knew me at home but also still celebrating how hard i've worked for my dreams. Sometimes things need to be Sugarcoated and that's okay."

FAT DOG - 'WITHER'

Een hoop hype rondom deze punkband uit Londen, zeker nu hun debuutplaat WOOF eraan komt (6 september). In aanloop daarnaartoe is er nu een nieuwe single 'Wither' (met tegen het einde een saxofoon!) die we met liefde toevoegen aan de KINK playlist! Mocht je de smaak te pakken hebben en dit feest een keer live willen meemaken: Fat Dog staat dit jaar op Lowlands, en Into The Great Wide Open, en komt daarna ook nog naar shows in Doornroosje, Vera, het Skatecafe in Amsterdam, en het Here's The Thing Festival!

DEADLETTER - 'RELIEVED'

Op Rock Werchter of Down The Rabbit Hole had je deze al kunnen horen. De nieuwe single 'Relieved' van Deadletter is de 3e die de band uitbrengt van hun album Hysterical Strength dat op 13 september uit komt. En ook hierop is een saxofoon te horen! Het nummer gaat over een ongemakkelijke ontmoeting in een rokersruimte en het volgens frontman Zac Lawrence ‘typisch Britse probleem van overmatig nadenken over je beleefdheid’. Luister hieronder, of vanaf nu op KINK hoe dat klinkt!

 

WUNDERHORSE - 'SILVER'

Inmiddels is het al 1,5 jaar na hun debuutalbum Cub, en de opvolger komt eraan! Volgende maand is daar Midas, en dit is de 3e single die de band uitbrengt. En als alle tracks op die plaat zo fijn zijn als deze dan kunnen wij niet wachten tot het 30 augustus is!

KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD - 'LE RISQUE'

Een paar maanden terug was deze Australische psychedelische rockband nog in AFAS Live, momenteel hebben ze qua touren even een korte pauze, maar dat weerhoudt King Gizzard & The Lizard Wizard er niet van gewoon een fijne nieuwe single te droppen! De titel doet vermoeden dat het een Franstalige track is, maar dat valt gelukkig mee. Zin in een 70's psychedelische vibe? Check 'Le Risque'!

Datum

20 juli 2024

SHARE

NU op KINK

Weezer

Island in the Sun

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje