Stuur ons een berichtje

Ben of ken jij de grootste Cage The Elephant-fan van Nederland?

Ben jij de grootste Cage The Elephant van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou en maak jij kans op tickets voor het concert in TivoliVredenburg + een Meet & Greet met de band!

CAGE THE ELEPHANT

In april van vorig jaar bracht Cage The Elephant hun vijfde studioalbum uit: Social Cues waarvoor ze dit jaar een Grammy voor Best Rock Album ontvingen. Het is de opvolger van Tell Me I'm Pretty waarvoor de band ook een Grammy won! Op elke plaat weet de band zich te vernieuwen waardoor de band een eigenzinnige en brede discografie heeft opgebouwd. Naast een eigen sound heeft Cage The Elephant nog iets unieks: frontman Matt Shultz. Met een dosis energie waar je U tegen zegt stuitert en danst hij aan een stuk door, zonder dat zijn zangkwaliteit erachter uit opgaat. 

CONCERTEN

Afgelopen jaar stond de band op Pinkpop en een paar dagen later in de Melkweg. Helaas moet de laatste show worden afgezegd na een ongeluk op Pinkpop. Gelukkig maakt de band dat extra goed door met twee nieuwe shows dit jaar naar Nederland te komen. Op 1 maart staat de band in een uitverkochte TivoliVredenburg en op 2 maart in 013, Tilburg waar nog enkele kaarten voor te koop zijn! 

WINNEN!

Op zondag 1 maart staat Cage The Elephant in TivoliVredenburg en wij mogen daar 5x2 kaarten voor weggeven, maar dat niet alleen want dit zijn speciale Meet & Greet kaarten! Dus je krijgt ook nog eens de kans om jouw favoriete band te ontmoeten! Wat moet je doen? Vul het onderstaande formulier om kans te maken! Van maandag 24 t/m donderdag 27 februari maakt KINK-dj Femke van der Veen elke avond tussen 19:00 - 22:00 uur een winnaar bekend. De laatste winnaar wordt bekend gemaakt op vrijdag 28 februari bij Michiel Veenstra tussen 07:00 - 10:00 uur. Schrijf je hier in!

Datum

17 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje