Stuur ons een berichtje

Beluister het nieuwe album van Bear's Den als eerste in een luistersessie met de band bij KINK

Op 26 april komt het nieuwe album van Bear's Den uit, maar je kunt het een maand eerder al horen bij KINK! Volgende week vrijdag is de band in het land, en nodigen ze jou uit voor een luistersessie.

Bear's Den heeft het nieuwe album So that you might hear me klaar, en het komt uit op 26 april. Maar wat nou als je niet zo lang kunt wachten? Dan hebben de band en KINK een mooie oplossing!

Volgende week vrijdag is de band in het land en samen met KINK nodigen ze jou uit voor een exclusieve luistersessie van het nieuwe album. Je hoort alle tracks dan echt als eerste! Daarnaast staat er ook een Q&A op het programma, dus je kunt ook nog eens een vraag aan de band stellen. Iets waar je bij moet zijn dus als fan.

Wil je graag bij deze luistersessie en Q&A met Bear's Den zijn? Het is op vrijdag 29 maart, 09u in de ochtend in een geheime locatie in Hilversum. Download dan de KINK app en stuur een bericht naar de studio met de tekst: 'Bear's Den' naar de KINK studio, en wie weet nodigen we je wel uit voor deze exclusieve luistersessie met de band.

Datum

19 maart 2019

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje