Stuur ons een berichtje

Belgische band The Lighthouse stuurt fans naar Tel Aviv voor videoclip

De Vlaamse band 'The Lighthouse' omschrijft hun muziek als 'energieke pop, met veel laagjes waar je veel plezier op kunt beleven'. De primeur van de nieuwe single 'Tel Aviv' was voor de band niet in thuisland België, maar op KINK!

De nieuwe single 'Tel Aviv' werd op dinsdagmiddag in KINK Rush Hour voor het eerst gedraaid, op de dag dat de temperaturen tot 20 graden stegen. De band heeft de nieuwe single hier in Nederland opgenomen.

De band heeft een actie verzonnen rondom de clip van het nummer. Ze hebben zelf een lyricvideo opgenomen in een koud pakhuis, maar voor de echte clip is er een prijsvraag waarbij de band twee fans naar de stad 'Tel Aviv' in Israël met een go-pro om daar een clip te schieten. Via de Facebook pagina van de band volgt morgen de link naar de prijsvraag.

00:00
03:24

The Lighthouse speelt op 12 april samen met de Zeeuwse band PEER in De Spot in Middelburg, en daarna komt de band dit najaar terug naar Nederland voor twee shows, op 25 oktober staat de band in de Melkweg, en op 1 november in Mezz Breda.

Datum

26 februari 2019

SHARE

NU op KINK

Equal Idiots

Strawberry

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje