Stuur ons een berichtje

Bas van Dalen

Bear's Den Over Grote mensenmassa's en wonen in Nederland

Met het Rock Werchter weekend in de agenda had Bear's Den nog een gaatje over in de agenda om langs te komen in de KINK Studio. In KINK In Touch bespreken Andrew en Kevin hun drukke tour leven.

Inmiddels hebben de jongens van Bear's Den de 16.000 mensen het Rock Werchter podium The Barn weer achter ze gelaten. In het gesprek met Jasper Leijdens bespreken ze hoe ze met de zenuwen voor zo een grote show omgaan: Veel sporten, niet te veel drinken en goed voor je (mentale) gezondheid zorgen. 

WONEN IN NEDERLAND

Sinds een aantal jaar is Nederlander Christof Van de Ven onderdeel van de liveband van Bear's Den. De rest van de band ziet het stiekem ook wel zitten om hun biezen te pakken en naar Nederland te vertrekken. Bekijk het hele gesprek tussen Jasper, Kevin en Andrew hieronder. 

Naast het gesprek spelen de jongens ook wat nummers live. Een jaar na het meest recente album Blue Hours heeft Bear's Den alweer een nieuwe EP, First Loves genaamd. Van deze EP speelt de band 'Evelyn,' gevolgd door een Bear's Den classic. 

Datum

4 juli 2023

SHARE

NU op KINK

Nieve Ella

Sugarcoated

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje