Stuur ons een berichtje

VICEFEST

Bands opgelet: je kunt spelen in de grote zaal van de Oosterpoort in Groningen tijdens Vicefest

Op zaterdag 21 september is een gloednieuwe editie van Vicefest: het eigen festival van The Vices in de Oosterpoort in Groningen. Met als grote namen STONE, Pip Blom en The Vices zelf, maar de line-up is nog niet af. Zit jij in een band? Let dan goed op: de opener van het festival is namelijk nog niet bekend.

PLAY AT VICEFEST

Net als elk jaar is de opener van Vicefest, het jaarlijks terugkerende Groningse festival nog niet bekend. Tijdens de zomerperiode kunnen bands en artiesten zich opgeven om het festival te openen. Via de website van het festival (klik) kunnen demo's ingestuurd worden, die als eerste door The Vices beoordeeld worden. In Augustus is er daarna een contest tijdens KINK IN TOUCH, de dagelijkse avondshow van KINK waarin vier acts strijden om de felbegeerde spot in de grote zaal van de Oosterpoort.

FLORIS OVER HET FESTIVAL

Floris, frontman van The Vices vertelt bij KINK IN TOUCH alles over de actie waar bands zich kunnen aanmelden over de openingsplek van Vicefest 2024. Luister het hier terug! Oh, en mocht je erbij willen zijn: scoor je tickets hier!

 

00:00
05:47
PLAY AT VICEFEST

Datum

4 juli 2024

SHARE

NU op KINK

Nothing But Thieves

Impossible

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje