Stuur ons een berichtje

Balthazar, The Vices, Sylvie Kreusch, en Bazart staan op Dauwpop 2022

Het festival Dauwpop is dit jaar voor het eerst een tweedaags festival. Niet alleen met Hemelvaartsdag, maar ook de dag erna gaat het los in Hellendoorn met meer bands dan ooit! Vandaag voegt het festival voor beide dagen flink wat namen toe aan de line-up.

DONDERDAG

De donderdag van Dauwpop (waarvan al bekend was dat S10, Wolfmother, Kensington, Typhoon, Froukje en Chef’Special er zouden zijn) is al helemaal uitverkocht, maar er worden gewoon nog even wat nieuwe namen toegevoegd: The Waterboys, Kriss Kross Amsterdam, Bazart, Flemming, Pronk, DOOL, Temple Fang, ADF Samski, Drukwerk, WH Lung en Magnetic Spacemen zullen erbij zijn de 26e. 

VRIJDAG

Op vrijdag 27 mei stonden Editors al gepland, en op deze dag twee komen er nu optredens bij van: Balthazar, Eefje De Visser, Meau, Rondé, The Vices, Sylvie Kreusch, Kids With Buns, Claw Boys Claw, Weval, Moss, Hang Youth, STUK, FeestDJRuud, The Dean en Babs. Voor deze dag zijn nog tickets verkrijgbaar.

En dat is nog niet alles, Dauwpop geeft aan binnenkort met meer nieuwe namen voor beide dagen te komen. We houden het in de gaten!

Datum

28 januari 2022

SHARE

NU op KINK

Limp Bizkit

Nookie

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje