Stuur ons een berichtje

Awkward dates met Yungblud, Phoebe Bridgers en Matty Healy

Misschien ken je haar al: Amelia Dimoldenberg gaat de hele wereld over met haar Chicken Shop Dates. Afgelopen zomer ging haar interview met Britse journalist Louis Theroux viraal toen ze zijn rapskills testte (my money don’t jiggle jiggle… IYKYK). Het concept is als volgt: In een chicken shop ontvangt Amelia de grootste beroemdheden en voelt ze lekker ongemakkelijk aan de tand. In een awkward date setting komen de leukste onthullingen naar boven. Een greep uit de leukste awkward dates van deze KINK-artiesten:

YUNGBLUD

Van beste slaapposities tot de beste rock handgebaren, alles komt voorbij in deze date. Is Yungblud single? Wie friendzonet wie? Hoe kun je het beste eyeliner aanbrengen? Deze date is een masterclass is ongemakkelijke gesprekken en als resultaat hilarisch.

PHOEBE BRIDGERS

De date tussen Amelia en Phoebe gaat alle kanten op. Amelia vraagt Phoebe over haar dictatoriale trekjes, ze delen hun haat voor katten en Phoebe bevestigt dat ze mensen graag aan het huilen maakt. Maar we krijgen ook antwoord op belangrijke vragen, bijvoorbeeld wat de link is tussen Phoebe en skeletten onesies. Met een aantal toepasselijke skelet-grappen natuurlijk…

MATTY HEALY (THE 1795)

Als steamy ongemakkelijke dates jouw ding zijn, is dit de video om te kijken. Amelia praat met Matty over zijn relevantie, de online onduidelijkheid over zijn seksuele geaardheid en hoe je volgens Matty een sigaret nonchalant in je mond kan laten hangen. Verder is de vraag: eindigt deze date in een zoen of niet?

MEER CHICKEN SHOP DATES

Meer awkward dates zien? Op het youtube-kanaal van Amelia Dimoldenberg zie je onder andere ook haar gesprekken met Finneas en Slowthai. Happy Chicken Shop Dating!

Datum

29 maart 2023

SHARE

NU op KINK

Goo Goo Dolls

Iris

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje