Stuur ons een berichtje

'At Least That's What They're Saying' van The Vices is KINK XL!

The Vices komen vandaag met hun tweede album, en de single 'At Least That's What They're Saying' hoor je komende week als KINK XL! Tenminste, dat zeggen ze...

The Vices heeft vandaag hun tweede studioalbum Unknown Affairs uitgebracht. De opvolger van hun succesvolle en lovend ontvangen debuutplaat Looking For Faces uit 2021 is beschikbaar op vinyl verschillende soorten vinyl: Black, Transparant en Transparant Deluxe, CD en digitaal. Later deze maand en in april trekken ze door het Nederlandse clubcircuit met hun binnen no time uitverkochte 'Spit It Out' tournee. 

Frontman Floris van Luijtelaar zegt over 'Unknown Affairs':

"Unknown Affairs gaat voor mij over het vinden van je eigen stem in een wereld met veel smaken en meningen, en het besef dat je eigen stem ook kan veranderen, zowel op muzikaal als op tekstueel vlak. Ik heb meer rust gevonden om na te denken. Ik durf meer te voelen en dit ook te uiten."

Om de release van het nieuwe album te vieren, en omdat de nieuwe single zo'n gaaf liedje is hoor je 'At Least That's What They're Saying' deze hele week als KINK XL

VICEFEST

Dit weekend zijn de jongens van The Vices trouwens in Londen te vinden voor de eerste internationale editie van hun eigen Vicefest. KINK-dj Jasper Leijdens is erbij, en sprak Floris in deze podcast al over alle details.

Datum

17 maart 2023

SHARE

NU op KINK

Snow Patrol

Take Back The City

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje