Stuur ons een berichtje

Artiesten staan stil bij het overlijden van Taylor Hawkins

Vandaag werden we wakker met het nieuws dat Taylor Hawkins, de drummer van Foo Fighters op 50-jarige leeftijd is overleden tijdens de tour door Zuid Amerika. Dit nieuws komt binnen bij verschillende collega muzikanten over de hele wereld. We hebben een aantal reacties op een rijtje gezet.

THE PRODIGY

De mannen van The Prodigy weten als geen ander hoe Foo Fighters zich na het overlijden van een van hun bandleden moeten voelen. Ze plaatsten onderstaande steunbetuiging op hun socials.

TOM MORELLO

Tom Morello (Rage Against the Machine / Audioslave) laat op Twitter weten dat hij hield van Taylor's spirit en rock power.

COLDPLAY DRAAGT 'EVERGLOW' OP AAN TAYLOR

Ook Coldplay staat stil bij het overlijden van Taylor Hawkins. Tijdens hun concert in Monterrey in Mexico draagt de band hun track 'Everglow' aan hem op. 'we all knew taylor, their drummer, who's a beautiful beautiful man.....and so we're gonna play this song for them'

LARS ULRICH (METALLICA)

Als drummers onder elkaar hebben Lars en Taylor pas nog met elkaar gebeld. Dat telefoontje zegt Lars nooit meer te zullen vergeten. 

DOM HOWARD (MUSE)

Toen de drummer van muse nog een tiener was, kijk hij vol verwondering naar een optreden van Alanis Morissette, met Taylor achter de drums. Zonder dit optreden had Muse niet geweest wat het nu is.

TRAVIS BARKER (BLINK-182)

Travis en Taylor kenden elkaar al sinds ze de eerste stappen in de muzikantenwereld zetten. Met warme gevoelens kijkt de Blink-182 drummer terug op de formatieve rol die Taylor speelde in zijn carriere. 

EN VELE ANDEREN

Drummers, bands, zangers, platenbazen, vanuit alle hoeken van het internet betuigden mensen hun rouw. De dood van Taylor wordt als velen ervaren als donderslag bij heldere hemel. Het gemis is enorm. 

Datum

26 maart 2022

SHARE

NU op KINK

Royal Blood

Little Monster

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje