Stuur ons een berichtje

Mark Uyl

Anneke Van Giersbergen niet welkom in Dominicanenkerk Zwolle

Zangeres Anneke van Giersbergen mag niet optreden in de Dominicanenkerk in Zwolle vanwege haar metal verleden en tattoo's.

VOORWAARDEN

Tijdens "Anneke goes to church" doet Anneke van Giersbergen verschillende kerken aan waar ze zal optreden. In Zwolle stuitte dat echter op weerstand. Enkele parochianen maakten bezwaar omdat Anneke een metal verleden heeft (ze zong in The Gathering). En dus wilde de kerk dat ze aan enkele voorwaarden zou voldoen. Zo werd haar gevraagd twee dagen in een klooster te verblijven en haar tattoo's tijdens het optreden te bedekken. 

DUISTER EN DONKER

"Dat gaat gewoon te ver, dan gum je me eigenlijk een beetje uit", zo zei Anneke in KINK RUSH HOUR. "Maar ik ben ook een gelovig mens en spititueel aangelegd. Ik zing liedjes over het leven en niet over donkere, duistere en heftige dingen. Als je een blik op me werpt dan moet je toch ook wel denken, dat zit wel snor met die Anneke." 

Gelukkig mag Anneke nu wel in de Grote Kerk spelen in Zwolle. 

TOUR

Anneke Goes To Church te zien in Amstelveen (15 maart), Eindhoven (19 maart), Sneek (29 maart), Den Bosch (25 maart) en in Zwolle (25 april). 

LUISTER TERUG

Luister hier naar het complete interview en hoor hoeveel ze er goed heeft in De Grote Geloofs Quiz....

 

 

00:00
06:14

Datum

3 februari 2020

SHARE

NU op KINK

Black Keys, The

Beautiful People (Stay High)

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje