Stuur ons een berichtje

Alternatief Dauwpop

Inmiddels is het verdrietige nieuws dat we de zomer van 2020 concert- en festivalloos moeten doorbrengen al een beetje doorgedrongen. Natuurlijk is het nog steeds ontzettend balen en daarom heeft KINK besloten de festival- en concertzomer toch een beetje door te laten gaan.

ALTERNATIEF DAUWPOP

Aanstaande donderdag (21 mei, Hemelvaartsdag) heeft KINK het eerste alternatieve festival. De hele dag hoor je tracks voorbijkomen van artiesten die dit jaar op Dauwpop zouden staan of eerder op het festival hebben gestaan. Om 16:00 uur hoor je in KINK Rush Hour KINK-dj Tim Op het Broek in gesprek met artiesten, de Dauwpop organisatie en vangt hij vaste bezoekers op die eigenlijk op dat moment zouden moeten genieten van Dauwpop met een biertje in de band. 

's Avonds hoor je van 21:00 - 23:00 uur livemuziek om het Alternatieve Dauwpop compleet te maken. Artiesten die eigenlijk op de 2020-editie hadden moeten staan shinen hoor je live op KINK, inclusief muziek van de grote headliner Wolfmother. 

ALTERNATIEVE LIVEZOMER

Daar waar normaal gesproken een festival zou zijn, organiseren we een alternatieve variant op KINK. Hoe zo'n alternatief festival eruit komt gezien verschilt per festival. Denk aan heel veel (live)muziek, exclusieve gesprekken met artiesten en een opvangservice voor iedereen die de livezomer dit jaar mist. Dus bereid je vast voor, zet je tentje op in de tuin en vier met KINK de Alternatieve Livezomer.  

Datum

15 mei 2020

SHARE

NU op KINK

Editors

The Racing Rats

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje