Stuur ons een berichtje

Manon Klaver at Studio Flint

4B2M brengt nieuwe single met bijzondere video

Je hoort de “4 brothers from 2 mothers” al veel voorbij komen op KINK met de oud KINK XL ‘This Is Happening’. En nu zijn de broers Cas & Teun, en Rocco & Jimmi terug met een 2e single: ‘Money For Sale’ en daarbij zit ook een heel toffe video!

VIDEOCLIP

In de videoclip die vandaag verscheen zie je hoe de band in, op, en tussen twee enorm grote kunstwerken in Spaarnwoude en Biddinghuizen staat en ligt. Het is het regiedebuut van Floor Bijkersma. In deze associatieve videoclip, geschoten op 16 mm, staat de relatie tussen mensen, natuur en bouwerk centraal. 

Cas Hieltjes over de video: 'Money for Sale is een broeierig nummer over de alomtegenwoordigheid van geld.  Het contrast van de ploeterende authentieke muzikant en het geldverslindende nihilisme van het rocksterrendom. Artiesten, bedrijven, mensen, verkopen het imago van geld en succes. Hoe hard je ook probeert om dit naast je te leggen, iedere hoek die je omloopt staat de duivel (kapitalisme) klaar om je te verlokken met dure spullen, cryptocurrencies, NFT's. Probeer je hier buiten te leven ben je gedoemd tot de marge.' 

Bekijk de videoclip van ‘Money For Sale’ van 4B2M hieronder.

Datum

21 mei 2021

SHARE

NU op KINK

Garbage

Supervixen

Gedraaid op KINKOpen

Stuur ons een berichtje